VAIO Duo 13


vaio-duo-13-laptopcentro

VAIO Duo 13 dengan disain layar Surf Slider ™ dihadirkan untuk kelancaran transisi antara tablet dan mode PC. Datang dengan fitur power on yang cepat dari keadaan sleep mode serta baterai yang tahan lama, membuat VAIO Duo 13 pantas ada di sisi Anda setiap hari. Gunakan stylus digitizer untuk memudahkan penulisan layar, notasi, dan mengedit. Menggunakan teknologi warna mengagumkan, Triluminos yang mampu menghasilkan warna yang hidu denga kualitas detail yang tinggi, dan X-Reality yang mampu memberikan kualitas gambar yang realistis dan ketajaman untuk menonton film yang menyenangkan.

SVD13-211SG/B, W     Sudah tidak diproduksi!

Product September 2013
Color: Black, White

VAIO Duo 13 (Black) - 01 VAIO Duo 13 (Black) - 02 VAIO Duo 13 (Black) - 03 VAIO Duo 13 (Black) - 04 VAIO Duo 13 (White) - 01 VAIO Duo 13 (White) - 02 VAIO Duo 13 (White) - 03 VAIO Duo 13 (White) - 04

  • Processor: Intel Core i5-4200U Processor 1.60 GHz with Turbo Boost up to 2.60 GHz
  • OS: Genuine Windows 8 Single Language 64 bit
  • Memory: 4 GB (4 GB (On Board)) LPDDR3 SDRAM (Max)
  • Flash Memory: 128 GB (128 GB x 1, Serial ATA)
  • Optical Drive: –
  • Graphics: Intel HD Graphics 4400
  • Display: 13.3 inch wide (Full HD: 1920 x 1080) TFT colour display (TRILUMINOS DISPLAY for mobile, LED backlight, Touch screen(Capacitive), OptiContrast™ Panel)
  • Visual Technology: X-Reality for mobile, Color mode setting (Vivid, Natural, Text)
  • Ambient light sensor: Yes
  • Interface: 1 x USB 3.0, 1 x USB 3.0 with USB charge port, HDMI Out x 1
  • Wireless WAN: –
  • Bluetooth: Bluetooth® standard Ver. 4.0 + HS
  • NFC function: Yes
  • Intel(R) Anti-Theft Technology: Yes
  • Front Side Camera: Full HD web camera powered by “Exmor R for pc” (Resolution: 1920 x 1080, Effective Pixels: 2.07 Mega pixels)
  • Rear Side Camera: 8M Camera powered by “Exmor RS for pc” (Resolution: 3264 x 2448, Effective Pixels: 7.99 Mega pixels)
  • Audio Technology: ClearAudio+ mode (Music, Video), S-FORCE Front Surround 3D, “Clear Phase”, “xLOUD”, “VPT”, “Voice Zoom”, “Sound Optimizer”, Playback during sleep mode
  • Sleep mode: –
  • Battery: VGP-BPS36 Lithium-ion battery: up to 11.0 hours of use
  • Dimensions: 330 x 9.2 (maximum 19.5) x 210 mm
  • Weight: 1.325 kg (including the supplied battery)
  • Supplied Accessories: VGA adaptor (VGP-DA15), AAAA batteries, alkaline x 1, Digitizer stylus(VGP-STD2)
  • Warranty: 1 Year Warranty Sony Indonesia
  • Harga Rp. 16.999.000,-

SVD13-213SG/W     Sudah tidak diproduksi!

Product September 2013
Color: White

SVD13-213SGW (White) - 01 SVD13-213SGW (White) - 02 SVD13-213SGW (White) - 03 SVD13-213SGW (White) - 04

  • Processor: Intel Core i5-4200U Processor 1.60 GHz with Turbo Boost up to 2.60 GHz
  • OS: Genuine Windows 8 Single Language 64 bit
  • Memory: 4 GB (4 GB (On Board)) LPDDR3 SDRAM (Max)
  • Flash Memory: 128 GB (128 GB x 1, Serial ATA)
  • Optical Drive: –
  • Graphics: Intel HD Graphics 4400
  • Display: 13.3 inch wide (Full HD: 1920 x 1080) TFT colour display (TRILUMINOS DISPLAY for mobile, LED backlight, Touch screen(Capacitive), OptiContrast™ Panel)
  • Visual Technology: X-Reality for mobile, Color mode setting (Vivid, Natural, Text)
  • Ambient light sensor: Yes
  • Interface: 1 x USB 3.0, 1 x USB 3.0 with USB charge port, HDMI Out x 1
  • Wireless WAN: Yes (3G supported)
  • Bluetooth: Bluetooth® standard Ver. 4.0 + HS
  • NFC function: Yes
  • Intel(R) Anti-Theft Technology: Yes
  • Front Side Camera: Full HD web camera powered by “Exmor R for pc” (Resolution: 1920 x 1080, Effective Pixels: 2.07 Mega pixels)
  • Rear Side Camera: 8M Camera powered by “Exmor RS for pc” (Resolution: 3264 x 2448, Effective Pixels: 7.99 Mega pixels)
  • Audio Technology: ClearAudio+ mode (Music, Video), S-FORCE Front Surround 3D, “Clear Phase”, “xLOUD”, “VPT”, “Voice Zoom”, “Sound Optimizer”, Playback during sleep mode
  • Sleep mode: –
  • Battery: VGP-BPS36 Lithium-ion battery: up to 11.0 hours of use
  • Dimensions: 330 x 9.2 (maximum 19.5) x 210 mm
  • Weight: 1.343 kg (including the supplied battery)
  • Supplied Accessories: VGA adaptor (VGP-DA15), AAAA batteries, alkaline x 1, Digitizer stylus(VGP-STD2)
  • Warranty: 1 Year Warranty Sony Indonesia
  • Harga Rp. 18.999.000,-

SVD13-217PG/B     Sudah tidak diproduksi!

Product September 2013
Color: Black

SVD13-218PGB (Black) - 01 SVD13-218PGB (Black) - 02 SVD13-218PGB (Black) - 03 SVD13-218PGB (Black) - 04

  • Processor: Intel Core i7-4500U Processor 1.80 GHz with Turbo Boost up to 3.00 GHz
  • OS: Windows 8 Pro 64 bit
  • Memory: 8 GB (8 GB (On Board)) LPDDR3 SDRAM (Max)
  • Flash Memory: 256 GB (256 GB x 1, Serial ATA)
  • Optical Drive: –
  • Graphics: Intel HD Graphics 4400
  • Display: 13.3 inch wide (Full HD: 1920 x 1080) TFT colour display (TRILUMINOS DISPLAY for mobile, LED backlight, Touch screen(Capacitive), OptiContrast™ Panel)
  • Visual Technology: X-Reality for mobile, Color mode setting (Vivid, Natural, Text)
  • Ambient light sensor: Yes
  • Interface: 1 x USB 3.0, 1 x USB 3.0 with USB charge port, HDMI Out x 1
  • Wireless WAN: Yes (3G supported)
  • Bluetooth: Bluetooth® standard Ver. 4.0 + HS
  • NFC function: Yes
  • Intel(R) Anti-Theft Technology: Yes
  • Front Side Camera: Full HD web camera powered by “Exmor R for pc” (Resolution: 1920 x 1080, Effective Pixels: 2.07 Mega pixels)
  • Rear Side Camera: 8M Camera powered by “Exmor RS for pc” (Resolution: 3264 x 2448, Effective Pixels: 7.99 Mega pixels)
  • Audio Technology: ClearAudio+ mode (Music, Video), S-FORCE Front Surround 3D, “Clear Phase”, “xLOUD”, “VPT”, “Voice Zoom”, “Sound Optimizer”, Playback during sleep mode
  • Sleep mode: –
  • Battery: VGP-BPS36 Lithium-ion battery: up to 11.0 hours of use
  • Dimensions: 330 x 9.2 (maximum 19.5) x 210 mm
  • Weight: 1.348 kg (including the supplied battery)
  • Supplied Accessories: VGA adaptor (VGP-DA15), AAAA batteries, alkaline x 1, Digitizer stylus(VGP-STD2)
  • Warranty: 1 Year Warranty Sony Indonesia
  • Harga Rp. 24.999.000,-

7 comments on “VAIO Duo 13

  1. Ada Info kapan masuk ke indonesia gan untuk vaio duo 13″…??? Processor’y menggunakan HASWELL kan, Beda Performance brp % sama type vaio duo 11″ ivy bridge..?? Thank’s

    FS: sementara ini, sony indonesia belum bisa memastikna kapan waktunya. Prediksi saya sekitar bulan Agustus atau September. Prosesor jelas menggunakan hasswel yang diklaim mampu menghemat daya batre hingga 40% lbh byk dari ivy bridge

  2. Selamat malam gan. Ane mau nnya, itu stylus vaio duo 13 dijual terpisah ga ?? Trus compatible ama duo 11 tdk? Soalnya, ane baca, stylus duo 13 itu lebih bagus dri stylus bawaan vaio duo 11?
    Mohon infonya dan sekaligus harga ya gan.
    Terima kasih

    FS: vaio duo 13 sudah include stylush dalam dus pembeliannya. Namun jika agan mau beli lagi bisa kok, stylush Duo 13 kompatible dengan Duo 11. Masalah lebih bagusnya saya perhatikan kedua stylush itu sama saja hanya tipenya beda dikit. Harganya masih belum dapet nanti saya update via email

  3. mau tanya ni gan,,kalo stylush itu komponen yg mana yaa,saya gak tau?heheheh tlg di info. Terus kalo Pen utk duo 13 ini dah include?

    FS: stylush pada vaio include di tipe VAIO Flip 13, VAIO Tap 11, dan VAIO Duo 13

  4. mau tanya ni gan… itu fungsi wireless wannya apa aja…??? apakah berfungsi seperti pada smartphone…???

    FS: wireless WAN pada laptop berungsi sebagai penangkap sinyal kartu operator selular (simcard) untuk terkoneksi dengan internet. Persis seperti penggunaan pada smartphone. Hanya saja pada laptop tidak bisa dipakai untuk telepon

  5. Gan, saya mau nanya. Cara aktifin Sim Card di Vaio Duo 13 gmna ya?

    FS: masukin sim card ke slot gsm di belakang. Nah nanti muncul di notifikasi pojok bawah kanan. Tinggal atur deh apn dan password providernya

  6. Saya minat beli Vaio Duo 13 ada versi terbarunya? rencana sabtu ini akan ke tempat agan (Gajah Mada Plaza)

    FS: vaio sudah tidak diproduksi lagi gan!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s